Protech, Goes – PR40ext

Zie hier de uitstraling van de 3M Prestige 40 exterieur zonwerende raamfolie! Sublieme prestaties op het gebied van warmtewering en wat een looks!

Zorgstroom, Goes – PR40ext

We konden het dak op: met onze zonwerende raamfolie voor dit verzorgingstehuis! Uitstekende warmtewering op dit prachtige glasdak met de 3M Prestige 40ext!

Zeeuws Museum, Middelburg – PR40ext

Een bijzonder project: Op de voorzetramen van dit monumentale museumpand hebben wij zonwerende raamfolie voorzien. Dit gaat verkleuring tegen en bespaart op airco-kosten! Dus op een binnenraam hebben wij aan de buitenzijde een zonwerende 3M Prestige 40 exterieur geplaatst. De museumstukken en museumbezoekers worden beschermd tegen de zon!

TMC, Goes – PR40ext

Een schitterend winkelpand, voorzien van 3M Prestige zonwerende raamfolie. Warmte-wering tot 61% en een mooie uitstraling!

Bilfinger, Zwijndrecht (B) – PR40ext

We hebben deze ingang voorzien van de 3M Prestige 40 zonwerende buitenfolie. Een verbeterde uitstraling, maar vooral een airco-besparende oplossing voor dit pand.

Allro-plast, Goes – PR40ext

Dit gloednieuwe pand op de Poel in Goes hebben wij voorzien van de uitstekend warmtewerende folie 3M Prestige 40 exterieur! Verbeterd comfort achter het zonnige glas en een strakke uitstraling voor de buitenkant.

Orionis Walcheren, Vlissingen – PR40ext

Voor de HACCP-ruimtes van Orionis Walcheren hebben wij het zonnetje buiten spel gezet. Zonwerende raamfolie, de 3M Prestige 40ext, houdt tot 61% van alle zonne-energie buiten. De werknemers in deze ruimtes kunnen nu in alle comfort hun werk leveren. Met daarnaast nog een verbeterde uitstraling van het pand tot gevolg!